[rev_slider 1]

Ketu ju do te gjeni pergjigjet e pyetjeve te zakonshme qe behen ne AlbNetwork. Nderkohe qe stafi yne mund te jete i zene me pune ne nuk mund tiu pergjigjemi pyetjeve tuaja ne ate moment. Por nqs pyetja juaj eshte bere me pare, ju jeni me fat, perderisa ne mund ti jemi pergjigjur me poshte.

Si mund te regjistroj nje nick?

Regjistrimi i nje nicku ne AlbNetwork eshte e thjeshte.Mjafton te shkruani ” /ns register password email ” (pa thonjezat). Nderoni “password” me passwordin qe ju doni te perdorni, dhe me adresen tuaj te e-mailit.

Si mund te regjistroj nje kanal?

Regjistrimi i nje kanali eshte po aq i thjeshte sa regjistrimi i nje nick-u. Pasi te keni regjistruar .nick-un hyni tek kanali qe doni te regjistroni. Nqs asnje nuk e ka regjistruar ate para jush, dhe ju jeni op ne ate kanal, ju mund ta regjistroni kanalin. Per te regjistruar kanalin mjafton te shkruani ” /cs register #channel password description “. Description eshte nje pershkrim vogel i qellimit te kanalit.

Si mund te vendos java-chat ne faqen time?

Nqs doni te vendosni chatin ne faqen tuaj ju nuk duhet te beni gje tjeter vecse te merrni kodin HTML ketu. Chati qe do te vendosni ne faqen tuaj do te lidhet ne serverin tone. Pra te gjithe userat qe do lidhen te faqja tuaj do te kalojne te serveri AlbNetwork dhe jo te nje server i juaji ose i nje tjetri keshtu qe mos pyesni.

Dua te lidh serverin tim me AlbNetwork

Nqs doni te vendosni chatin ne faqen tuaj ju nuk duhet te beni gje tjeter vecse te merrni kodin HTML ketu. Chati qe do te vendosni ne faqen tuaj do te lidhet ne serverin tone. Pra te gjithe userat qe do lidhen te faqja tuaj do te kalojne te serveri AlbNetwork dhe jo te nje server i juaji ose i nje tjetri keshtu qe mos pyesni.

Shenim: Serverat qe duan te lidhen me AlbNetwork duhet te pakten te kene mbi 20 users te perhershem.Nqs nuk arrihet numri i caktuar kerkesa juaj nuk do te merret parasysh.

Me poshte jane disa kushte per linkim:

AlbNetwork nuk do te jete pjese e nje networku tjeter,por vetem nje network Shqiptar.
Nqs networket e tjere duan te lidhin nje ose me shume servera te AlbNetwork, adminet e atyre serverave duhet te pranojne kushtet dhe rregullat e AlbNetwork.
Ne nuk jemi dakord me nje nderim te sherbimeve apo te serverit IRCd. Sherbimet do te jene gjithmone tonat. Ne perdorim Unreal IRCd. Te gjithe serverat e tjere IRCd shqiptare qe pranojne kushtet do te mirepriten nga AlbNetwork.
Qe serveri juaj te lidhet te AlbNetwork ju duhet te mbushni aplikimin e serverit per tiu garantuar nje link testimi.

 

Per nje liste te plote te komandave klikoni ketu.